Drive-in shows
 
Themafeesten
 
DJ's - Entertainment
 
Licht en geluid verzorging
 
Verhuur
 
 
Voor al uw evenementen,
feesten en partijen
 
StarMusic Events
 
Deellaan 62
6681 EJ Bemmel
Telefoon 06-48737195
E-mail info@starmusicevents.nl
 
Kamer van Koophandel
Arnhem 09156001
.
Home      Drive-in       Licht en Geluid      Events      Foto's     Facebook     Gastenboek     Contact   
.

 

StarMusic Events
Voor al uw evenementen, feesten en partijen!

 

 Eerdere events

Nieuwe opzet DJ's in the House edities!

Zaterdag 13 april is het weer zover!
Na drie succesvolle jaren DJ's in the House in Bemmel krijgt het nu een vervolg met een geheel vernieuwde opzet. Eind vorig jaar gestart met het uitwerken van het nieuwe concept kunnen we dan eindelijk van start. StarMusic Events gaat samen met De Roskam te Bemmel een professionele invulling geven aan de inmiddels bekende DJ's in the House events. Bekende nationale DJ's van internationale allure treden op. Daarnaast zullen er professionele dancers aan het programma meewerken. De eerste avond staan o.a. de AFRO BROS, DJ Miss Merilyn en DJ Amica Nova op het programma.
De AFRO BROS draaien in de grootste clubs van Nederland en zijn in het buitenland ook geen onbekende meer.
Ze vertonen graag hun draaikunsten met hun liefde voor house-muziek. Ze zijn al reeds bekend door residentschap van  concep-ten als STRAK!, Zoetzalig- heid, Bubbles, Super Heroes, Housedate. Altijd te vinden in de nachttempel van Manhattan waar ze zich laten inspireren door hun favoriete voorbeelden: Gregor Salto, Sydney Samson, Franky Rizardo, Graphix & Chuckie en waar ze regelmatig in de beste club van Nederland gigs droppen! Van deze 2 jongemannen kunnen we in de toekomst nog veel verwachten.
 
Een andere klapper die aan het programma zijn toegevoegd zijn de vrouwelijke 'eye & ear catchers' DJ Miss Merilyn en DJ Amica Nova.
 
 
 
 
 
 
 
 
DJ Miss Merilyn
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
DJ Amica Nova
 
Zowel nationaal als internationaal hebben zij hun muziek al ten gehore mogen brengen. Binnen de Nederlandse clubs hebben zij ook al menig muzikaal spoor achter zich gelaten.
Naast de bekende huis DJ Eric Lee zullen 
GoGo Dancers optredens verzorgen. Het programma wordt aan elkaar gepraat door niemand minder dan Miss Merilyn. StarMusic Licht en Geluid staat deze avond wederom garant voor het creren van de perfecte sfeer.
Het event vindt plaats in De Roskam, Dorpsstraat 95 in Bemmel. Aanvang is 21:00 uur. Zaal is open vanaf 20:00 uur. De entree bedraagt in de voorverkoop slechts 7,50. Kaarten zijn verkrijgbaar in de Roskam. Iedereen vanaf 16 jaar is welkom!
    
 Copyright StarMusic Events 2015      All Rights reserved      Onderdeel van Erilin Beheer BV  
 
Welkom bij StarMusic Events Wij maken elk evenement compleet!
the ultimatum theultimatum starmusiclichtengeluid djinthehouse djsinthehouse dj bemmel disco drive-in the-ultimatum Roskam tuinfeest bruiloft evenement verjaardag Huissen Gendt  Doornenburg Haalderen Elst
starmusicevents lingewaardevents  events kinkel jeugd lingewaard starmusic